Voskanje avtomobila

 

Ročno čiščenje

Naravno

Voski, ki jih uporabljamo vsebujejo največ naravnega Carnauba voska na tržišču in vsi so iz 100% naravnih materialov in tako ne vsebujejo grobih kemikalij ali abrazivov. V praksi vosek avto zaščiti z sijajnim in izjemno gladkim, ampak še vedno trdnim in zaščitnim vodoodpornim slojem ki poudari sijaj in globino celo belim in sivim barvam. Sloj našega PREMIUM voska lahko zaščiti vaš avtomobil do 12 mesecev in lahko ga nanesemo v več slojih za še več zaščite.

 

Zaščita avtomobila

Ekološko prijaznejša, »vodna« barva na avtomobilih je mehkejša in tako dosti bolj ranljiva kot barve, ki so jih uporabljali včasih zato je zaščita vašega avtomobila še toliko bolj pomembna. Voski z visokim % carnaube tvorijo trd sloj na laku (Carnauba vosek je pravzaprav trši kot beton v njegovem naravnem stanju) ki lak ščiti pred UV in IR žarki,nekaterimi ptičjimi iztrebki, zračno rjo….

 

Ročno čiščenje

Vodoodporna zaščita

Ko je vosek izpostavljen vodi, le ta zapre svoje pore. To vodi k hitrejšemu odtekanju vode in nabiranju kapljic. Več slojev nanesemo bolj je vodoodporen.

 

Carnauba zaščita je bolj primerna za temnejše barve kot so črna, temno modra, rdeča, itd., ker poudari njihovo globino in sijaj. Sveže zaščitene površine moramo obvarovati pred vodo in umazanijo vsaj 12ur.

 

 

 

Nano zaščita avtomobila

Zaščita površine z nanotehnologijo pomeni, da nanesemo nanostrukture na površino (stekla, platišča, premična streha - softtop ali na lak). Zaščitene površine postanejo hidrofobne, kar pomeni da voda hitrejše odteka to pa tudi pomeni hitrejše in enostavnejše čiščenje avtomobila. Umazanija se tudi težje oprime, ter se pri visokih temperaturah ne "zapeče", če so površine zaščitene z nanotehnologijo. To pa še ne pomeni, da zaščitene površine niso potrebne rednega čiščenja. NANO zaščita avtomobila je bolj primerna za svetlejše barve kot so srebrna, bela, itd.

Nanos NANO zaščite ali Carnauba voska priporočamo vsaj 3× ali 4× letno. Tako so površine zaščitene skozi celo leto.

 

 

PREMIUM ZUNANJA NEGA VOZILA:

 

Ročno čiščenje

Potreben čas: 45-60min