Zakaj izbrati avtopralnico Zankoč ?

Najprej zato ker smo se večkrat dokazali kot zelo talentirana profesionalna ekipa v Sloveniji. Nudimo tudi ogromno vrhunskih premium storitev, ki popolnoma zadovoljijo stranke katere zahtevajo le najboljšo nego za svoje jeklene konjičke. Smo tudi izkušeni profesionalci, ki razumemo pomembnost zaupanja in spoštovanja, da so vaši jekleni konjički v varnih in izkušenih rokah.

Zelo malo je podjetij v Sloveniji, katera lahko nudijo enako mero profesionalizma in kvalitete, kot jo nudimo mi. Potencialne stranke se morajo zavedati da nismo amaterji, ampak smo z izkušnjami bogata ekipa katera se profesionalno ukvarja z vrhunsko nego vozil.

Velikokrat tudi objavimo fotografije našega dela na naši spletni strani in na spletnih forumih, na vašo željo smo pripravljeni spoštovati zasebnost in zaupnost podatkov in v teh primerih fotografij ne bomo objavili.

Ko spoznamo, da nimamo dovolj časa ali potrebnega znanja, da bi pravilno poskrbeli za svojega jeklenega konjička, se po navadi odločimo, da bo najbolje, da za to nekoga najamemo. Vendar pa se je v zadnjih letih ponudba na področju nege vozila zelo spremenila in danes ima kupec zelo veliko izbiro. Še vedno prevladujejo avtomatske (krtače) in ročne avtopralnice, ki temeljijo na nizki ceni in nizki kvaliteti pranja in voskanja, katerim cilj je kvantiteta opranih avtomobilov in ne kvaliteta. Pojavlja pa se čedalje več posameznikov ki imajo znanje in produkte, s katerimi lahko ponudijo vrhunsko nego vašega avtomobila, ponujajo tudi različne pakete temeljitega poliranja avtomobila in vrhunske zaščite. Tako delo je časovno potratno in zahteva ogromno znanja in izkušenj in posledično je tudi precej dražje. Redna nega notranjosti avtomobila, platišč ter laka vpliva na vrednost vašega novega ali rabljenega avtomobila, zato se še posebej izplača investirati v poliranje avta ali nego notranjosti vašega luksuznega ali športnega avtomobila.

Večino našega življenja živimo s kompromisi. Moramo uskladiti zabavo z delom, prihodek z odhodkom in predvsem naše želje in potrebe. V naši naravi je, da živimo s kompromisi, ampak vsake toliko časa nas nekaj tako prevzame, da to preprosto moramo imeti ne glede na vse. V primeru športni ali prestižni avtomobili, niso preveč praktični ampak še vedno jih imamo in budijo v nas strast, kateri se je nemogoče upreti. Vsem lastnikom takih avtomobilov lahko ponosno ponudimo naše storitve, katere postavijo ljubezen pred denar in perfekcijo pred kompromisi. Storitev katera ni omejena s časom in v kateri naši talenti pridejo najbolj do izraza in tako dosežemo popolno perfekcijo.

Zelo smo ponosni na to, da Vam lahko ponudimo edinstvene vrhunske premium storitve s področja nege vozila v Sloveniji. Naša ponudba zajema vse, od poliranja avtomobila do zaščita in poliranje novega avtomobila, NANO zaščite avtomobila, uporabe Premium Carnauba voska ter Premium zaščite usnjenih sedežev. Standard našega dela je zelo visok, kar dokazujejo reference in priporočila naših zadovoljnih strank. Prepoznavanje potreb naših strank nam pomaga pri nudenju vrhunskih storitev na katere se stranke lahko vedno zanesejo. Ogromno smo investirali v profesionalno opremo, vrhunsko avtokozmetiko svetovnih proizvajalcev, ki so razred zase ter seveda v naše znanje. Za vse naše storitve smo tudi ustrezno zavarovani.

 

Da bi rezervirali termin, nas prosim kontaktirajte preko emaila, kjer nam sporočite podrobnosti o vašem avtomobilu in katero storitev ste si izbrali. Če niste prepričani katero storitev bi vam bolj ustrezala ne oklevajte in nas povprašajte za pomoč ali nasvet.

 

Vrhunsko poliranje avtomobila katero nudimo, nas loči od konkurence. Naša premium ponudba nudi maksimalen sijaj in zaščito na vseh barvah avtomobilov. Naš profesionalni merilnik debeline laka nam omogoča varno poliranje avtomobila na še tako tankih lakih.

Na žalost je velika večina popolnoma novih avtomobilov, ki jih prevzamejo stranke, že opraskanih ali imajo holograme ter praske od nepravilnega pranja.. Prav tako je žalostno, da avtosaloni, kjer kupimo avtomobil nimajo časa ali znanja ali želje, da bi te praske v laku odpravili in bi tako stranka dobila avtomobil brez poškodb laka. Največ kar včasih ponudijo je osnovno pranje, ki pa lahko naredi več škode kot koristi. Z veseljem vam pripravimo vaš nov avtomobil , da bo v takem stanju kot bi moral biti. Dobro zaščiten avtomobil je lažje čistiti in tudi razni ptičji iztrebki in podobno umazanija mu bodo težje prišli do živega.

Raje kot, da računamo po urni postavki, računamo s fiksnimi cenami, tako, da naše stranke že vnaprej vedo, koliko bodo plačale, ne glede na to, koliko časa bomo za poliranje avtomobila ali voskanje potrebovali..

Kako lahko upravičimo naše cene? Zato, ker se uvrščamo med bolj izkušene in talentirane profesionalce na področju premium nege vozil v Sloveniji in dosegamo vrhunske rezultate pri vsakem poliranju avta ali zaščiti vozil – glejte galerijo. Smo tudi izkušeni profesionalci, ki razumemo pomembnost zaupanja in spoštovanja zato smo investirali ogromno v to, da so vozila naših strank v varnih rokah.

Da bi rezervirali termin, nas prosim kontaktirajte preko emaila, kjer nam sporočite podrobnosti o vašem avtomobilu in katero storitev ste si izbrali. Če niste prepričani katero storitev bi vam bolj ustrezala ne oklevajte in nas povprašajte za pomoč ali nasvet.