Ročna avtopralnica

 

Poliranje avtomobila pri Avtopralnici Zankoč

 

Ročno čiščenje Debelina laka po poliranju: 105 mikronov
Ročno čiščenjeDebelina laka pred poliranjem: 108 mikronov

Spoliranjem avta obnovimo sijaj vašega avtomobila in odstranimo ostale nepravilnosti na laku, da bo skorajda takšen, kot bi avto prišel ravnokar iz proizvodne linije in če sodimo po komentarjih naših strank je končni izgled po poliranju pravzaprav še boljši kot takrat, ko je bil avtomobil nov. Z uporabo različnih polirnih past in gobic delamo na majhnem odseku naenkrat, ki ga po poliranju večkrat pregledamo in preverimo če smo varno odstranili čimveč prask. S poliranjem avta odstranimo do 95% prask in ostalih nepravilnosti na laku. To ponavadi dosežemo z 3-5 stopenjsko korekcijo barve. Čas poliranja avta je odvisen od barve in trdote laka (temne barve z trdim lakom se bojo polirale dlje časa kot ostale). Za te temnejše in trdnejše barve so potrebne bolj agresivne polirne paste in gobice, da dosežemo popolno korekcijo, ki ustreza našim visokim standardom.

Da dosežemo tak nivo perfekcije lahko tako poliranje traja precej dlje kot naša ostala poliranja.

Postopek poliranja avta

Da bi rezervirali termin, nas prosim kontaktirajte preko emaila, kjer nam sporočite podrobnosti o vašem avtomobilu in katero storitev ste si izbrali. Če niste prepričani katero storitev bi vam bolj ustrezala ne oklevajte in nas povprašajte za pomoč ali nasvet.

Pri poliranju laka odstranimo minimalno 1 - 3 mikrone laka debeline, če pa gre za težje praske lahko odstranimo tudi 5-7 mikronov (včasih tudi več, odvisno od globine prask). Avto ima povprečno 120-140 mikronov barve. V večini primerov praske, holograme, pajkove mreže in ostale nepravilnosti na laku, lahko varno odstranimo z vseh tipov barv in lakov, vključno z laki odpornimi na praske (ang. scratch-resistant ceramic clear coats). Najprej izmerimo debelino laka z merilcem debeline laka, ki so zmožni izmeriti debelino do 1 mikrona natančno. Če nam debelina barve dopušča nato lak temeljito spoliramo in odstranimo vse nepravilnosti. S tem povrnemo sijaj in globino barvi, odstranimo zbledelost barve.. Včasih naše stranke primerjajo izdelek po poliranju kot če bi bil na novo prebarvan, ali da je celo videti bolje kot nov.

 

Poliranje avtomobila