Silky touch

Novi zaščitni premaz Silky Touch bo poudaril lesk vašega jeklenega konjička. Silky Touch lahko nanesemo po vsakem pranju. S premazom Silky Touch bo vaš jekleni konjiček še bolj lesketajoč in gladek. Prav tako pa bo odpornejši na umazanijo in mrčes.

Avtomobili na fotografijah niso bili spolirani!

 

Silky touch

 

Silky touch

 

Royal Bath

Z uporabo posebnega šampona za pranje avtomobila ROYAL BATH bo vaš avtomobil svetleč, lak pa bo gladek kot bi ga ravnokar spolirali.

Royal Bath

 

Čiščenje in zaščita usnjenih sedežev

Več časa preživite v avtomobilu, kot pa ga gledate, zakaj nam torej ne zaupate še čiščenja notranjosti vašega avtomobila?

Čiščenje sedežev

Čiščenje notranjosti

Celo notranjost temeljito očistimo in zaščitimo, vključno z stekli, plastiko, usnjem.. Tepihe in sedeže posesamo z močnim 3000W sesalcem. Usnje je temeljito in pazljivo očiščeno in zaščiteno z vrhunskimi profesionalnimi negovalnimi sredstvi.

 

Čiščenje sedežev Zagotavljamo vam visoko kakovost dela!

Nega in čiščenje usnjenih sedežev v avtomobilu

Del našega paketa za čiščenje notranjosti je tudi čiščenje usnjenih sedežev v avtomobilu, ki je lahko izbrano tudi posebej. Usnjeni sedeži so temeljito očiščeni in nato nahranjeni s kremo za nego usnjenih sedežev v avtomobilu katera jih zaščiti in ohrani mehke. Nego usnja priporočamo vsaj 2× letno (pred zimo in pred poletjem, ker drugače usnje razpoka).

 

 

 

 

 

 

Globinsko kemično čiščenje avtomobila

Približen čas: 10-12h S globinskim kemičnim čiščenjem avtomobila odstranimo neprijetne vonjave, madeže od cigaretnega dima, madeže od politih tekočin ter umazanijo ki nastane s starostjo avtomobila (prah, lasje, mokra oblačila, ostanki hrane ipd.). Globinsko-kemično vam očistimo lahko samo posamezen sedež ali pa celoten avtomobil (tepih na tleh, vse sedeže, tepih v prtljažniku, tapete,...), odvisno od vaših želja. Za globinsko-kemično čiščenje avtomobila uporabljamo namenska čistila.

Produkti ki jih uporabljamo so vrhunski v vseh pogledih. V naši delavnici boste našli samo vrhunske izdelke priznanih svetovnih proizvajalcev.

 

kemično čiščenje

 

 

Ročno čiščenje
Pranje motorja in motornega prostora